Inlocuirea filtrului de polen: cand si cum trebuie efectuata?

Ideal este ca la fiecare revizie sa inlocuim toate filtrele masinii, inclusiv cel de polen, deci la un interval de 10-15.000 km sau cel putin o data pe an (inainte de inceperea primaverii este ideal).

Ca operatiune este destul de simpla, multe dintre marcile premium de filtre venind cu instructiuni ilustrate, pas cu pas, pentru inlocuirea filtrului de polen pentru fiecare model de masina, deci poate fi facut chiar si acasa, in parcare, in 15-20 minute.Daca nu inlocuiti filtru de polen, riscati sa va imbolnaviti!

Inlocuirea filtrului de polen nu numai ca imbunatateste rapid calitatea aerului din masina, dar ajuta si la protectia instalatiei de climatizare, pentru ca aceasta sa functioneze in parametrii normali.

Un filtru de polen murdar scade treptat presiunea de aer suflat in habitaclu si creste presiunea in instalatia de climatizare, sa nu mai amintim de posibilitatea de propagare de bacterii, fungi si mucegai in habitaclu, provocand chiar inceputuri de alergii. Un alt “simptom” ce va atentioneaza ca trebuie neaparat sa schimbati filtrul de polen este aburirea geamurilor in perioade mai reci sau ploioase.

Contact rapid: www.indeo-auto.ro / office@indeo-auto.ro / 0758.117.866 sau lasati-ne un mesaj in caseta de Comentarii.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d blogeri au apreciat asta: